Om oss

Här får du reda på vad vi på Elbolagskollen.se gör och vad du kan förvänta dig av oss. Du hittar även våra kontaktuppgifter på denna sida. 

Picture of Publicerad av:
Publicerad av:

Anders Karlsson

Picture of Uppdaterad av:
Uppdaterad av:

Frida Johansson

En jämförelse av elbolagens elavtal

Här på Elbolagskollen.se jämför vi elbolag som erbjuder elavtal för konsumenter i Sverige. Genom noggranna analyser av elbolagens erbjudanden kan vi presentera all viktig information du bör känna till innan du tecknar ett elavtal.

Vår målsättning

Vi vill att du ska spara på din dyrbra tid och slippa leta runt bland alla elbolag som erbjuder dig att teckna elavtal. Vår målsättning är därför att du som konsument ska kunna vända dig till oss och hitta samlad information om elavtal. Vår förhoppning är att du ska lära dig mer om elbolagen och fatta ett smart beslut innan du skriver på ett elavtal.

Vårt innehåll

Att hålla all information uppdaterad är en uppgift vi tar på största alvar. Vi strävar alltid efter att rätta till felaktig information om det är något vi missat. Om du av någon anledning skulle hitta felaktig information här på Elbolagskollen är de uppskattat om du kan kontakta oss med en rättelse.

Så driver vi Elbolagskollen.se

För att vi ska ha möjlighet att bedriva Elbolagskollen vidare och hålla sajten uppdaterad krävs det att vi får in inkomster, dessa inkomster får vi genom annonslänkning. Det kan handla om att vi får en provision när du klickar på en länk som tar dig vidare till ett ehandelsbolag som tillhandehåller el. Detta kommer över ej att påverka dig som ska teckna ett elavtal. Självklart har detta heller ingen påverkan på vårt sätt att marknadsföra företagen du finner på sajten.

Kontakt

E-postadress: [email protected]

Adress: Siteo media AB (Org.nr 559381-0442)

Josefinavägen 9b

112 61 Stockholm

Innehåll